Data viitoare când ieși la mașină cu o găleată de apă, cu săpun și burete, pentru a-i face baia anuală, gândește-te la tipul care plătește 5000 de lei pentru a avea cele mai bune servicii de detailing pentru Lamborghini sau Rolls-Royce-ul său.

Indiferent unde locuiți, un oraș mic sau un oraș mare precum Iași, companiile de detailing auto pot fi găsite peste tot. Totuși, de ce ar trebui să apelezi la un serviciu de detailing? Este cu adevărat tot ceea ce s-a crezut să fie? Ce e în neregulă în a folosi o găleată de spumă și a împrumuta aspiratorul soției timp de zece minute, pentru a economisi niște bani?

O mașină este o investiție

După o casă, o mașină este probabil a doua cea mai scumpă investiție. Mașina dvs. vă duce la serviciu și înapoi, duce copiii la școală, vă ajută să vă desfășurați afacerile și permite întregii familii să călătorească mai departe în acele zile ocazionale în care aveți timp liber împreună. Din păcate, este și o investiție care începe să se deprecieze în ziua în care iese din showroom. Încercarea de a minimiza această depreciere este ceea ce înseamnă cu adevărat serviciul profesional de detailing al mașinilor.

Detailing-ul profesional ajută la minimizarea deprecierii

Obținerea unui autovehicul profesionist curățat vă ajută la menținerea aspectului de showroom cât mai mult timp posibil. De asemenea, puteți alege dintre numeroasele pachete disponibile, în funcție de cerințele și buzunarul dumneavoastră. Exteriorul vehiculului va fi spălat, ceruit și lustruit. Agenți de protecție împotriva daunelor solare sunt aplicate și se face etanșarea caroseriei,  roțile curățate, iar anvelopele și alte materiale plastice exterioare tratate.

Interiorul, inclusiv portbagajul și compartimentul motorului, primește aceeași îngrijire. Tapițeria și covoarele aspirate și curățate, bordul spălat și tratat, iar tapițeria din piele tratată ceramic mențin totul în stare perfectă. Dacă locuiți în Iași, veți putea apela serviciile noastre în Iasi, Comuna Tomesti , strada Manastirii 18A. Dacă sunteți doar în trecere prin Iași, faceți o programare la 0756.824.374 și vă așteptăm la ora stabilită.

Serviciile profesionale de detailing vă pot ajuta să vă mențineți mașina în stare de showroom, să minimizeze amortizarea și să creșteți valoarea de revânzare. Apă cu săpun și o găleată, pur și simplu nu o ajută.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.